free html website templates

BredAqua

Wij als BredAqua zorgen er altijd voor dat we u van dienst kunnen zijn voor uw vijver of aquarium. Dit deden wij voorheen als Dino Breda en nu als BredAqua. Op onze nieuwe locatie verwelkomen we u van harte om een kijkje te nemen en misschien wel uw toekomstige vijver of aquarium te realiseren!

KLANTENPANEEL

Heeft u vragen of wilt u iets kwijt? Ga dan naar ons klantenpaneel. 
Hier kunt u uw vragen stellen.

Mevr. van Halteren

Wij komen zelf al heel lang bij Dino en straks bij BredAqua. We hebben thuis in de achtertuin een hele mooie vijver staan. Deze werd altijd goed door de medewerkers van BredAqua onderhouden.

Dhr. Best

Altijd goede service in de winkel ik kan niet anders zeggen. De medewerkers gaven deze goede service. En centraal in Breda ook nog. Top top top!

Mevr. den Ruijter

We hebben een aquarium waarin een ziek visje zat. Gebeld naar BredAqua met de vraag wat ik moest doen. Ik kon de volgende dag gewoon de winkel binnenlopen waarbij de zieke vis werd geholpen. Deze zwemt weer lekker rond! Goed werk.

Wie zijn wij?

BredAqua, wie zijn wij eigenlijk? Voorheen heette wij Dino Breda maar vanaf nu heten wij BredAqua. Wij zijn gevestigd op de Ettensebaan 19 waarop wij 2 november officieël open gaan. Samen met onze partners levereren wij voor u producten van top kwaliteit. Tevens zorgen wij ervoor dat we in de winkel altijd de beste service bieden. Denk hierbij aan het testen van het water van uw vijver of aquarium en hierbij een passend advies geven. Wilt u die zelfde service meemaken loop dan gerust even binnen!

Adres

Ettensebaan 19                     
4813 AH  BREDA                     


Contacten

Email: [email protected]                
Telefoon (076) 522 2011